Topzeilschoener Fortuna: Enerverend - Comfortabel - Gastvrij

Fortuna Crew

Sinds 2020 is de stoere Fortuna in het bezit van de Familie Prins.

Sebastiaan zeilde als tiener al op open zeilboten en gaf zeilinstructie aan kinderen. Daarna volgden een aantal jaren als maat en zetschipper op verschillende grote zeilschepen totdat hij in 2003 de Mon Desir kocht. Anneleen, Sebastiaans echtgenote, komt van oorsprong uit wereldstad Berlijn waar ze een sociale studie heeft afgerond. Inmiddels vaart ze al jaren met plezier op het IJsselmeer. Naast haar hobby's koken, zingen, yoga en paardrijden is zeilen uiteraard haar grote passie.

Samen runnen Sebastiaan en Anneleen hun schippersgezin met vier kinderen - Renske (2008), Niels (2011), Liesbeth (2014) en Freya (2016) en de twee schepen MON DESIR en FORTUNA. Naast Sebastiaan als schipper vaart er op de Fortuna ook een gekwalificeerde matroos mee.  

Maat

Renzo, 25 jaar, afkomstig uit Zwitserland, is beslist een buitenmens. Opgeleid als sanitair installateur gaat hij in zijn vrije tijd graag bushcraften met zijn vrienden, ook in de frissere maanden van het jaar. Hij spreekt naast Schwyzerdütsch ook Duits en Engels. Nu mag Nederlands erbij op het lijstje. Gedurende de zeilzomer van 2024 zal Renzo zijn handigheid aan dek met de gasten en zeilen laten zien. Welkom aan boord!

Prinsenvloot

De liefde voor het zeilen met gasten op IJsselmeer en Waddenzee ligt blijkbaar in de familie want ook Sebastiaans broer Chris heeft samen met zijn vrouw twee charterschepen in bedrijf, namelijk de WELVAART en de RADBOUD. Deze zijn ook allebei bij Holland Sail te boeken. 

Zeilreizen

Meer...
Meezeilen met de Fortuna

Meezeilen met de Fortuna

Individueel of met een kleine groep meezeilen
Weekend zeilen naar Friesland of Noord-Holland

Weekend zeilen naar Friesland of Noord-Holland

Zwerven over het IJsselmeer, het grootste meer van Nederland. Zeilend...
Zeilvakantie door Nederland - waterland

Zeilvakantie door Nederland - waterland

Zeilvakantie: Zeilend naar de Waddeneilanden en de pittoreske havens...
Zeilen met kinderen

Zeilen met kinderen

Beleef met je kinderen en vrienden een spannende vakantie op het water