In 2005 is de Fortuna volgens de moderne comfort- en veiligheidseisen nieuw ingericht als nautisch verblijf voor 30 gasten die overnachten en 50 gasten tijdens een dagtocht.

Salon in de Kampanje:

Vroeger was de Kampanje, de mooiste plek aan boord, voorbehouden aan de kapitein. In dit sfeervol ingerichte achterschip, ofwel kampanje, kunt u tijdens de zeilreis gezellig zitten en genieten van het uitzicht!                         

De Salon is luxe en ruim ingericht met 6 tafels, zitbanken en stoelen. In de bakboord hoek is een bar gesitueerd met tapinstallatie en het koffiezetapparaat en onder de bar een koelkast van 150 liter en is er ruim plek voor bijvoorbeeld ontbijtspullen.
Door de halfronde indeling is de salon ook geschikt als vergaderlocatie.

Plattegrond

Plattegrond Fortuna

Kombuis

De kombuis beneden is compleet ingericht met een uitgebreid servies en voorzien van gastronomisch gasfornuis met 6-pitten en oven, werkblad, vaatwasmachine, grote koelkast 360 liter, vriezer 50 liter, en voorraadruimte.

Hutten

  • 8 x 2-persoonshutten,
  • 2 x 3-persoonshutten en
  • 2 x 4-persoonshutten.

Alle bedden zijn 2 bij 80 en voorzien van hoeslaken kussen en kussensloop. Dekbedden met dekbed hoezen zijn te huur. In elke kamer is een wastafel met warm en koud stromend water, planchet, kledinghaken en opbergruimte voor de tassen.

Douches en toiletten

Centraal gelegen in het schip is een sanitaire ruimte met 3 toiletten en 3 douches.
Het hele schip inclusief hutten en douches is voorzien van centrale verwarming.